Kundcase med Sverigekredit

Postat

Kundcase med Sverigekredit

Sverigekredit är kund hos Hemsida24 och har flertalet hemsidor och domäner hos oss. Sverigekredit är bland de största i landet på på sms lån. Vi träffade dom för att prata mer om deras erfarenhet av vår produkt och för att höra om hur de använder sig utav Hemsida24.

Kan ni berätta om er erfarenhet av oss? Vad gillar ni med Hemsida24?

Vi har använt Hemsida24 ett i flera år nu och vi är verkligen nöjda med det. Ni erbjuder ett mycket effektivt sätt för oss att bygga webbplatser. Vi är som många andra intresserade av bra sökmotorsoptimering och att kunna hänvisa våra kunder till sajter baserat på deras behov.

Vi gillar verkligen hur lätt det är att använda era funktioner och sitebuilder. Med den kan vem som helst bygga en webbplats tack vare er drag-and-drop-gränssnitt. Det är mycket intuitivt och användarvänligt, och det bästa av allt är att det går snabbt att bygga och lära sig använda.

Hur har Hemsida24 hjälpt ert företag?

Det har hjälpt oss att spara tid och pengar. Vi behöver inte längre hyra in en webbutvecklare för att skapa och hantera våra webbplatser. Tack vare er kan vi göra allt själva, vilket gör oss mycket mer agila och flexibla, två egenskaper som är extremt viktigt i vår bransch. Dessutom är det enkelt för oss att hålla koll på våra utgifter eftersom vi får en faktura för hosting, sitebuilder och domän. Hos många andra företag får du flertalet fakturor och det kan vara krångligt att ha koll på.

Skulle ni rekommendera oss till andra?

Absolut. Vi har haft en bra erfarenheter med er och vi tror att andra skulle också ha det. Baserat på er trustpilot verkar ni redan ha väldigt många nöjda kunder. Men om någon fortfarande är osäker på om Hemsida24 är rätt kan vi säga att det är en bra lösning för alla som vill bygga och hantera sin egen webbplats utan att behöva vara en expert inom webbutveckling.

Gillar du vårt Kundcase med Sverigekredit? Är du nyfiken på att läsa mer om Hemsida24 och vad vi kan erbjuda dig. Klicka dig in på vår undersida funktioner för att läsa mer om hur vi kan hjälpa dig.