Hemsida24 lanserar flerspråksstöd

Postat

Genom att presentera ditt företag på flera olika språk kan du som företagare nå ut till fler marknader. Hemsida24 blir med sin lansering ensamma om att erbjuda en lättanvänd hemsidetjänst med både dra-och-släpp-funktion och flerspråksstöd till ett lågt pris, säger Mattias Franzén på Hemsida24.

 

Idag saknar de enklare hemsidetjänsterna stöd för flera språkversioner, en funktion som är viktig om man som företagare har kunder i flera länder. Syftet är att presentera innehållet på besökarens eget språk. Även om inte hela sidan finns på kundens språk så känner sig kunden välkommen och får ett bra första intryck av företaget samt dess produkter och tjänster. De verktyg som har flerspråksstöd är idag oftast kostsamma och komplicerade att använda.

Likt övriga funktioner hos Hemsida24 är även flerspråksstödet lättanvänt. Du utgår från din befintliga hemsida och väljer att lägga till ytterligare ett språk (se video). Antingen låter du verktyget kopiera alla dina existerande innehållssidor till det nya språket eller så väljer du att börja med en tom sida. Sedan fyller du på dina nya språksidor i din egen takt. Det finns inget krav på att översätta hela hemsidan direkt. Språken presenteras med flaggor i sidhuvudet längst upp på sidan. Dessa kan du dra och släppa till önskad position samt presentera horisontellt eller vertikalt.

– Vi ser oss oss som en utmanare till dagens traditionella tjänster och vill ge småföretagare ett enklare alternativ. Flerspråksstödet är den första i raden av tillvalstjänster som kommer lanseras under slutet av 2009, säger Mikael Öhrén på hemsida24.

Flerspråksstödet är en tillvalstjänst och kostar 99 kr/mån vid månadsbetalning eller 83,25 kr/mån vid helårsbetalning.

Läs mer om tjänsten här >>
Se en demonstration av flerspråksstödet här >>